Nejnovější recenze ze sekce Poháry a trofeje
hezké, výstižné ...
Předčilo očekávání.
- Dobrá kvalita za přiměřené peníze.
- Perfektní bezchybné a vkusné zpracování po zadání přes internet.
- barevné foto
Soška je kvalitní, vypadá pevně a je taková těžší což je za mě velké plus. Vyplatí se to, podle mě dobrý dárek ;) Z obchodu objednávám poprvé a miluju.
- Vše skvělé, splnilo mé očekávání
- Vše skvělé, dopuručuji
- .
- ..
- objednal sem si vestu zdravotnik.sem spokojen prisla vcas a zadnej problem nebyl.
jedina vec co me na e-shopu sklamala a to uplne je online poradce.silene.chtel sem si objednat vestu tak sem si psal z pani na online chatu a aby pani semnou vse dokoncila odhlasila se a uz semnou v ten den nekomunikovala.a ja sem cekal na e-shopu hodinu jestli si prihlasi a objednavku dokoncime ale nic.to sami v druhy den byla tam asi jina
pani na online chatu ja ji pisu dobry den a muj problem z predejsiho dne a pani ani neumi napsat slusne dobry den jen mi poslala odkaz na vestu co sem chtel a to bylo vse proste jednani priserene
- H
- Hezký provedeno a líbí se všem.
- Neznám žádnou.
- Kvalitní provedení
Doporučila bych věnec ale z jiného obchodu jinak věnec přišel a vypadá podobně jak na fotce jen ta stuha není tak hezky omotana dokola ale je strašně roztahla
- Věnec vypadá jak na fotce
- Na věnci je stuha pěkné nadmořská no realita je trochu jiná je víc roztahla není tak pěkná
- Vypadá přesně ji na fotce
- Tisknuta stuha super dle nich predstav
- Hezky trofej pro začínajícího hokejistu